top of page
03_foto za bannerje_kolktiv zgornja_edited.jpg

Zakaj izbrati LUNG?

Nada

Uršič Debeljak

direktorica

_DSC8133.jpg

SVETLA STRAN UČENJA

 

Učenje ni nujno prijetno, vse dokler k temu ne pristopimo prijazno. Izobraževanje ni nujno učinkovito, dokler ni sproščeno. Samo znanje ni dovolj za doseči sanje, če ni prežeto z optimizmom.

Širjenje znanja in razgledanosti pa prerase v globlje poslanstvo, ko podajanje znanja postane široko dostopno vsakomur, ki je željan znanja in se je pripravljen učiti.

LUNG ostaja na svetli strani učenja, ki se prepleta s pozitivno energijo in skrbjo za zagotavljanje možnosti vseživljenjskega učenja za vse, še posebej za ranljive skupine.

Odprti smo in še bolj se želimo odpreti.  Z osnovnim ciljem, da se z vami še bolj povežemo, podpremo naše medsebojne odnose, se odpremo za vaše predloge in sodelovanja ter s tem nudimo boljšo podporo izobraževanju na LUNG-u. Skratka, s časom gremo naprej, prilagojeni sodobnim trendom komuniciranja in vpletanja širše javnosti. Naša izobraževanja tako lahko potekajo na daljavo, kombinirano ali na LUNG-u.

Na  popolnoma novi spletni strani boste našli vse sveže informacije, naše nove aktivnosti, projekte in izzive za vse nas. Naj med drugim izpostavim brezplačna usposabljanja za nižje izobražene zaposlene,  informiranje in svetovanje za zaposlene, za ranljive skupine,  različne dejavnosti za starejše v sklopu Večgeneracijskega centra Goriške, za mlade, njihove starše in strokovne delavce pa v sklopu Kariernega centra za mlade.

 

VSEživljenjsko učenje za VSE. Ostajamo dostopni za vse skupine, tudi za najbolj ranljive, kar je osnovni cilj vseživljenjskega učenja.   Še vedno se na LUNG-u trudimo ohranjati visok nivo kakovosti izobraževanja, ki vam odpira nove življenjske priložnosti, vzdržujemo odprtost odnosov in prijaznost zaposlenih in predavateljev, kar vam olajša pridobivanje znanja.

 

Vabljeni na LUNG. Najdite nekaj zase, izobrazite in izpopolnite se, razširite svoja obzorja, navežite nove stike in prijateljstva, ali pa samo malo pokramljajte in se dobro imejte. Vedno so dobrodošli vaši predlogi ali tudi samo iskreni nasmehi. Če kaj pogrešate, pa nam tudi brez oklevanja sporočite, saj si želimo biti še boljši in bolj prilagojeni vašim potrebam.

 

Prijetno obiskovanje naših izobraževalnih programov.

Nada Uršič Debeljak

direktorica

bottom of page