top of page
03_foto za bannerje_kolktiv zgornja_edited.jpg

KAKOVOST

VEDNO BOLJŠI

 

Skrb za kakovost se na LUNG-u prepleta skozi vsa področja. 

Zavedamo se pomena vlaganja v znanje zaposlenih in zunanjih sodelavcev, saj lahko le na tak način ohranjamo visok nivo kakovosti naših storitev. To potrjujemo tudi s pravico do uporabe Zelenega znaka kakovosti.

Kontaktna oseba

Barbara Fajdiga Perše

Organizatorka izobraževanja odraslih

05 335 31 15, 040 875 995

V projekt POKIPonudimo odraslim kakovostno izobraževanje smo se vključili, ker hočemo biti še boljši, takrat (2004) smo tudi prvič postali nosilci ZELENEGA ZNAKA KAKOVOSTI - pravico do uporabe le-tega pa vsake tri leta tudi obnavljamo.

 

Kakovost naše ponudbe ter zadovoljstvo naših udeležencev nam zelo veliko pomenita, zato temu posvečamo veliko časa in ustvarjalne energije. V našem sistemu skrbi za kakovost imajo tako udeleženci kot drugi partnerji možnost vplivati na izboljšave in razvoj kakovosti dela - tako lahko lokalnemu okolju in širše ponudimo še več.

OI-Zeleni_znak_kakovosti_edited.png
OI-Zeleni_znak_kakovosti.png

S pomočjo modela za samoevalvacijo pod strokovnim vodstvom Andragoškega centra Slovenije skupaj s svojimi zaposlenimi, udeleženci ter drugimi pomembnimi partnerji presojamo kakovost na izbranih področjih  ter na podlagi ugotovljenega vpeljujemo potrebne izboljšave.

V zadnjih letih smo svojo pozornost pri presojanju kakovosti namenili vprašanjem zadovoljstva udeležencev in učiteljev, pa tudi kazalnikom, povezanim s promocijo izobraževanja in motivacijo udeležencev za vključitev. V tokratnem obdobju lahko zeleni znak kakovosti uporabljamo do 31. 3. 2024.

 

Kakovost ustvarjamo vsi

Pri skrbi za kakovost nam strokovno podporo nudi Andragoški center Slovenije - ACS. Ekipa za kakovost na ACS pripravlja redna izobraževanja in skrbi za koordinacijo Mreže svetovalcev za kakovost.

bottom of page