top of page

Revolucionarno usposabljanje - komunikacijski model NASA

Pričetek:

18. in 19. september 2023

Trajanje:

2 dni

Potek:

8:30-17:00

Cena:

857 EUR + ddv

Praktični trening s pomočjo komunikacijskega modela NASA
1. stopnja
EU socialni sklad.png
EU socialni sklad.png
EU socialni sklad.png
Kontaktna oseba

Neža Grillo

Organizatorka izobraževanja odraslih

051 607 259

Spoštovani,
vabimo vas na revolucionarno praktično usposabljanje NASA komunikacijski model, ki je trenutno najboljši model komunikacije na svetu in je certificiran ter uporabljen s strani vesoljske agencije NASA za boljše vodenje ekip sodelavcev.

NASA je v sodelovanju s 37 univerzami po celem svetu pomagala velikemu številu ljudi izboljšati svoj vpliv in komunikacijske sposobnosti, ne glede na vrsto in opis dela, s katerim se ukvarjajo. Ta model je vodilno psihometrično orodje za razvoj timov in posameznikov, ki pojasnjuje, kako in zakaj ljudje komunicirajo

KJE LAHKO UPORABITE NASA KOMUNIKACIJSKI MODEL?
* na vseh področjih: poslovni svet, šolstvo, poučevanje, zdravstvo, svetovalno delo, vodenje tima, izvajanje coachinga, terapije idr.
* vodenje ekipe in še boljše sodelovanje ter komunikacija z zaposlenimi ter uporabniki
* bolje spoznate sebe, svoje potrebe, stresne faze, motivacijske, komunikacijske in vedenjske vzorce
* izboljšanje odnosov na vseh področjih
Pri uporabi ni meja!

Mag. Jani Prgič je nosilec licence za NASA komunikacijski model v Sloveniji (deluje tudi v sosednjih državah na področju NASA komunikacijskega modela). V preteklih letih je sodeloval s številnimi podjetji, kjer usposablja vodstvene kadre na področju NASA komunikacijskega modela in je licenciran tudi za testiranje.

V letu 2022 je uspel doseči, da je zdaj v Sloveniji ta edinstveni komunikacijski in osebnostni model dostopen tudi javnim zavodom, kot so šole, centri za socialno delo, zdravstveni domovi ipd. Ker ima široko znanje tudi z drugih področij (NLP mojster trener, NLP mojster coach, zaključeni študiji družinske terapije in mediacije ter psihoterapije), je njegovo podajanje vsebine dvignjeno na še višji nivo.

Izkoristite to enkratno priložnost in spoznajte revolucijo vodenja in komunikacije na LUNG-u, 18. in 19. septembra 2023.

Informacije in prijava: Neža Grillo, neza.grillo@lung.si, 051 607 259.

bottom of page